Website vernieuwd

We hebben onze website aangepast. Het meest opvallende is natuurlijk de aangepaste lay-out en de kleuren die meer in 1 lijn zijn. De grootste verandering zit echter onder motorkap. Het programma waarmee de website getoond wordt, is veranderd naar een programma die meer wordt bijgehouden. Voor geïnteresseerden: we gebruiken nu Drupal.

Het handige van Drupal is, is dat iedereen (mits daarvoor geautoriseerd) informatie op de website kan zetten, kan bewerken, etc. Dat gebeurt in een eenvoudige omgeving met invulvelden en een online, Word-achtige tekstverwerker. Dat is voor iedereen goed te doen! Wie een deel van de website bij wil houden, kan dat melden bij de webmaster (webmaster@pknzuidbroek.nl).

De opzet van de website is eenvoudig. Bovenin staan een aantal kopjes. Hieronder zit een submenu. Door op het kopje zelf te klikken, komt u op de nieuwspagina van dit onderdeel. Het menu links verandert mee met het onderdeel. Naar andere pagina's in dit onderdeel kan rechtstreeks via de menubalk boven, maar ook via het menu links.

Tips of vragen: mail de webmaster!